Cautare

2303 de rezultate pentru "relatii cu clientii" (3.65 secunde)
Valoarea totala a restantelor la creditele luate de clientii individuali a ajuns la aproape 240 de milioane de lei (aproape 70 de milioane de euro), cu 21 de milioane de lei mai mult fata de iunie, cand insumau 217 milioane de lei, potrivit unor date furnizate de Biroul de Credit.
Clientii bancilor de locuinte vor beneficia de o deducere din veniturile anuale impozabile pana la 300 de lei din suma economisita. Aceasta masura este inclusa in Codul Fiscal care va intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2007, potrivit Mediafax.
Avand in vedere faptul ca volatilitatea cursurilor valutare a devenit mai mare decat in anii precedenti, aceasta ar putea genera o stare de nehotarare a oamenilor cu privire la atitudinea pe care s-o adopte fata de moneda nationala in cazul in care se hotarau sa contracteze un credit.
cu 1,2% la 1 iulie, 3,6% in aprilie si 17% in ianuarie. In functie de societatea furnizoare, clientii casnici vor plati circa 840-850 de lei pentru mia de metri cubi. Astfel, abonatii Distrigaz Sud platesc mai mult decat clientii E.ON Gaz Romania.
Cu un abonament la Regia Locala de Transport in Comun (pe toate liniile) si avand drept sediu camera de camin in care locuia impreuna cu alti trei colegi studenti - asa a luat fiinta in 1991 Artis Design, o firma a carei cifra de afaceri se ridica in 2006 (potrivit estimarilor firmei) la 1,9 milioane de euro.
Metoda de lucru cu clientii vizeaza intalniri cu acestia chiar si an afara orelor de program al Centrului de Credite Imobiliare si Ipotecare Raiffeisen din Constanta, a declarat Mariana Gheorghe, directorul acestui centru.
Factoringul reprezinta, in prezent, una dintre afacerile cu cel mai mare potential de dezvoltare de pe piata romaneasca. ... Concret, aceasta afacere consta in cedarea de catre o companie a creditelor comerciale incheiate cu clientii proprii la o banca sau la o societate financiara specializata.
In Ajunul Craciunului, desi e zi de duminica, magazinele Alcom vor fi deschise intre orele 7.00 si 19.00, asa incit clientii sa poata sa-si faca aprovizionarea pentru masa festiva.
Comertul stradal cu polite auto RCA continua nestingherit in Craiova, cu toate ca a fost interzis de pe 10 august 2006 de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA). ... Cu plata in 48 de ore, inseamna 130.000 de lei amenda", a spus alt agent volant RCA.
Clientii, micii comercianti si bancile comerciale se plang ca pe piata exista o cantitate insuficienta de moneda de valori mici. ... Criza scumpeste produsele In unele cazuri, atunci cand clientii nu au marunt, comerciantii prefera sa iasa in pierdere cu 10 - 20 de bani decat sa schimbe sume mari.
In ce consta activitatea unui merchandiser In general, merchandiserul este angajatul unei firme producatoare care doreste sa aiba o legatura cat mai apropiata cu clientii si cu potentialii clienti ai sai si sa se asigure ca are cea mai buna promovare in piata, prin expunerea produselor companiei pe rafturi, in conformitate cu acordul incheiat cu reprezentantii magazinelor, dar respectand in acelasi timp conceptele promovate de companie.
"In conditiile unei concurente acerbe pe piata creditelor retail, bancile vor deveni tot mai agresive in preluarea clientilor de la alte banci si crearea unui parteneriat de lunga durata cu clientii lor, motiv pentru care creditele de refinantare vor reprezenta instrumentele cele mai accesibile pentru realizarea acestui lucru", precizeaza Cezar Marin, reprezentant al Directiei Comunicare al BCR.
Astfel, nu mai putin de 487.726 de persoane fizice sint clientii unei banci, conform situatiei intocmite pentru luna decembrie 2006 la nivelul judetului Galati de catre Banca Nationala a Romaniei (BNR). Potrivit aceleiasi analize, au apelat la serviciile bancare 23.342 de societati comerciale cu capital privat.
Una dintre solutiile pentru evitarea falimentului o reprezinta si asocierea mai multor mici intreprinzatori, sau fuzionarea cu o firma mai mare, in acest fel asigurandu-se stabilitatea agentului economic pe piata.
Momentul aniversar a fost marcat cu un imens si delicios tort a carui "inaugurare" a facut-o chiar Sebastian Petrea, directorul hypermarketului Real din Constanta care a taiat, in fata numerosilor clienti aflati la acea ora in magazin, prima felie de tort pe care a oferit-o unei cumparatoare.
Sarbatorile Pascale reprezinta pentru unii bancheri un prilej de rasfatare a clientilor fideli, dar si de atragere a unora noi cu oferte tentante.
Clientii nemultumiti ai bancilor vor putea rezolva diversele neintelegeri cu bancherii fara sa plateasca bani pentru a se judeca in instanta.
Din nou, tinta au fost clientii Bancii Romane de Dezvoltare. ... Hotii incearca sa obtina date confidentiale despre conturi cu ajutorul acestor date sa creeze carduri false pentru a putea devaliza conturile. Atacul este cel de al treilea cu care banca se confrunta in ultimele doua saptamani.
Evenimentul care marcheaza deschiderea noii locatii coincide cu lansarea a doua noi modele: ... Siguranta la cel mai bun pret Seria limitata "Logan abs plus" doreste sa seduca clientii care cauta echipamente de securitate la cel mai bun pret.
Azi (marti - n.r.) am sunat clientii, în ordinea în care s-au prezentat, ca sa vina sa-si depuna actele.
google-analytics.com